Webbshop Plantor


Ökenrospaket 99 kr

 

Allt detta ingår i paketet:


1 Ökenrosplanta, Adenium arabicum, obesum eller somalense,
planterad i 11 cm kruka.


1 fröpåse med 10 Adenium obesum fröer (art. 141)


dessutom ingår en påse pimpsten, Perlite och skötselråd. Frakt tillkommer med 99 kr.  


 


       3 kompl. paket för 198 kr (+ frakt 99 kr)  

                                         (köp 3 betala 2)   Beställer du tre kompletta paket i samma försändelse blir frakten endast 33 kr/paket


Ökenrosen är en annorlunda och speciell krukväxt, som är otroligt vacker, och med lite tur kan börja blomma redan i sommar. Plantorna är frösådda  2018 och levereras i 11 cm krukor (se bild). Under året har en del utvecklat stammar på upp till 2 cm diameter och ett rejält bladverk. Då dessa exotiska växter älskar ljus och värme rekommenderar vi söderläge eller extrabelysning under vinterhalvåret för att utvecklas på bästa sätt. Med utvecklat bladverk i soligt läge kan du vattna sparsamt en gång/vecka, men låter jorden torka upp helt mellan vattningarna. Om ökenrosen börjar tappa sina blad drar du ner på vattningen till ett minimum och placerar den på ett soligare läge. När vårsolen tittar fram och växterna bildar nya skott är det dags att plantera om och öka bevattningen, gärna med lite gödning tillsatt varannan vecka.
Frösådd: Har du möjlighet till extrabelysning kan du så dina ökenrosfröer redan nu, annars rekommenderar vi att du väntar med sådden till våren för att de skall gro på bästa sätt.


Skicka ett mejl till info@rogersplantshop.se med din beställning, namn, fullständig adress, mobilnummer (för avisering) och swisha beloppet till 123 132 14 21.


1 paket kostar 198 kr (99+99 frakt), 3 paket kostar 297 kr (2x99 + 99 frakt) - alla tre paketen kommer i samma försändelse). 
Märk din beställning/inbetalning ”ökenros1” om du vill beställa ett paket eller ”ökenros3” om du beställer tre paket.


Du kan följa ditt paket under transporten och får en avisering när den finns att hämta på ditt utlämningsställe. Din beställning är skyddad från väder och vind då den finns ”inomhus” under hela transporten. Vi rekommenderar att du hämtar ut och packar upp ditt paket direkt så dina nya växter kan utvecklas på bästa sätt.

   

Utöver vårt erbjudande

kan du välja bland 1000-tals kaktus, suckulenter, medelhavsväxter mm. från hela världen. Vi kommer att presentera några nya smakprov varje

månad under vinterhalvåret som du enkelt kan beställa hos oss.

Är du redan idag på jakt efter någon speciell växt – skicka ett mejl till info@rogersplantshop.se så återkommer vi inom några dagar.  Läs gärna reportaget i TA "Hobbyodlingen blev blomstrande affärsidé" klicka här...

Rogers Plantshop

0738-41 31 30

info@rogersplantshop.se