Om Rogers Plantshop

OM ROGERS PLANTSHOP

Vårt stora intresse har under ett antal år varit djur och natur. Årets växlingar ger många vackra naturscenerier, men främst gillar vi den svenska våren och sommaren. Men för att få njuta av värmen och ljuset under en större del av året åker vi gärna till länderna kring Medelhavet. På senare år har resorna till främst Spanien blivit fler och fler och varje gång upptäcker vi nya botaniska trädgårdar, vackra palmalléer och nya annorlunda växter.


Sedan tio år tillbaka har vi fått möjlighet att utveckla vår stora passion ytterligare och idag är både trädgård, uterum, förråd och växthus under större delen av året fyllda med våra drömmar – att få fram Medelhavsväxter som normalt inte odlas på våra breddgrader. Att nu få utveckla denna hobby på all ledig tid känns inspirerande.


Vi idag ett antal olika Medelhavsväxter i lite mindre format (träd, plantor, palmer, kaktus m.m.) att erbjuda – allt klimatsmart odlat i Trelleborg.

 

Inspirationen till vår ”Medelhavsträdgård” har vi fått från våra många resor kring Medelhavet – i första hand Spanien. Där har vi förälskat oss i alla underbara träd, palmer och den fantastiska blomsterprakt som finns i både i botaniska trädgårdar, parker och vanliga villaträdgårdar, och fått lust att förverkliga denna dröm och göra något liknande hemma.


Vi berättar gärna mer om vår spännande passion när ni möter oss. Kontakta oss gärna!

Läs mer om oss i olika reportage från Trelleborgs Allehanda

Rogers Plantshop

0738-41 31 30

info@rogersplantshop.se