Här finns vi

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN


Läs vårt senaste nyhetsbrev här


Vår webbshop är öppen året om 

Vi erbjuder ett stort sortiment
av fröer och egenodlade växter från hela världen. Och en hel del annat.

 

Boka redan nu in sommarens aktiviteter


Sönd 23 juni kl 11-15: medverkar vi i arrangemanget ”Rosor på Falsterbonäset”.

Läs mer på FNF - Falsterbonäsets Naturvårdsförening (falsterbonaset.se)

Sönd 30 juni kl 10-17: medverkar vi i arrangemanget ”Tusen Trädgårdar”. Välkomna att besöka vår trädgård och gör fynd i vår växthusbutik under denna dag.

Sönd 7 juli kl 10-17: Idag har vi bjudit in medlemmarna i Trädgårdsamatörernas skånekrets – men du är också välkommen att besöka oss.

2-4 augusti: medverkar vi på Gislövs Marknad. Vi finns på plats fredag kl 12-19, lördag kl 10-19 och söndag kl 10-16. Välkomna att välja bland vårt stora sortiment av kaktus, suckulenter och mycket annat…

 

Vill du besöka oss vid ett annat tillfälle under juli månad? Skicka ett mejl med dina önskemål till info@rogersplantshop.se så försöker vi boka in er på vår populära ”Personal Shopping”.

  

Vi har 100-tals växter från hela världen att välja på – skicka en

mejlförfrågan om dina önskemål så återkommer vi om vi har den i lager…

maila info@rogersplantshop.se. eller ring 0738 - 41 31 30


Vill Du boka ett eget föredrag om Medelhavsväxter?

Inspirerande bilder/föredrag om mina växtresor i södra Europa. Nu kan du boka mig som föredragshållare inför kommande arrangemang i din förening. Ring mig så berättar jag mer om olika möjligheter. 

Vägbeskrivning

Lillevångsvägen 9, Trelleborg


Från Malmö/Trelleborg:

Kör E6 mot Trelleborg. Följ kusten vid Västra infarten ocht tag till vänster på väg 108 mot Svedala/Lund. Passera en rondell (vid Lidl) och tag till vänster in på Kungavägen. (Söderslättshallen till höger.) Tag till höger på Flinthögsvägen (sista avtagsvägen. Till höger på Lievägen och till höger in på Lillevångsvägen, där vi bor på nr. 9

 

Från Svedala/Lund:

Kör väg 108 mot Trelleborg. Passera två rondeller och tag till höger in på Kungavägen. (Söderslättshallen till vänster.) 

Tag till höger på Flinthögsvägen (sista avtagsvägen. Till höger på Lievägen och till höger in på Lillevångsvägen, där vi bor på nr. 9

Rogers Plantshop

0738 - 41 31 30


info@rogersplantshop.se

Rogers Blommor

0738-41 31 30

rogersblommor@telia.com