Här finns vi

 

 

Vi erbjuder ett stort sortiment

av fröer och egenodlade växter från hela världen. Och en hel del annat.

 

Webbshopen är öppen året om - Läs mer här

 

Växthusbutiken är stängd för säsongen

och alla medelhavsväxter är på vinterförvaring - men har du några önskemål om en speciell planta som vi har i lager, kan vi ordna det med några dagars framförhållning. Skicka ett mail eller ring.

Välkomna tillbaka våren 2018 då vi öppnar för en ny spännande säsong.

 

 

Vill Du boka ett eget föredrag om Medelhavsväxter?

Inspirerande bilder/föredrag om mina växtresor i södra Europa. Nu kan du boka mig som föredragshållare inför kommande arrangemang i din förening. Ring mig så berättar jag mer om olika möjligheter.

 

 

 

Boka en guidad visning av vår trädgård och växthus

med Medelhavsväxter och växthus nästa sommar! Boka ett besök för er förening/organisation. Vid besöket berättar vi mer om vår passion för Medelhavsväxter, bjuder in i vårt växthus,och visar upp våra odlingar inne och ute,

ger tips och idéer och ger er möjlighet att köpa några av våra lokalt odlade Medelhavsväxter med er hem.

Tillsammans hittar vi formerna för ett givande upplägg.

Ring oss på 0738-41 31 30 eller 0410-131 30.

 

Vägbeskrivning

Från Malmö/Vellinge: Kör E6 mot Trelleborg. Följ kusten vid Västra infarten och tag till vänster på väg 108 (mot Svedala/Lund) vid Dannegården. Passera en rondell (vid Lidl) och tag till vänster in på Kungavägen (Söderslättshallen till höger). Tag till höger på Flinthögsvägen (sista avtagsvägen) till höger på Lievägen och till höger på Lillevångsvägen, där vi bor på nr 9.

Från Svedala/Lund: Kör väg 108 mot Trelleborg. Passera två rondeller och tag till höger in på Kungavägen (Söderslättshallen till vänster). Tag till höger på Flinthögsvägen (sista avtagsvägen) till höger på Lievägen och till höger på Lillevångsvägen, där vi bor på nr 9.

 

 

Besök av SPF Seniorerna Bunkeflostrand

FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN

Rogers Plantshop

0738- 41 13 30

 

info.rogersplantshop.se

 

 

Rogers Blommor

0738-41 31 30

rogersblommor@telia.com